Riscurile psihice ale dependenței de tehnologie la adolescenți

Într-o eră a digitalizării, utilizarea tehnologiei în favoarea noastră este perfect normală.

Însă riscul care sta la baza acestei ere este conturat de o singură întrebare, și anume: unde se depășește linia acestei normalități?

Atunci când tehnologia se transformă de la statutul de instrument menit să ne ușureze activitățile prin eficientizare, la statut de consumatoare de timp , aceasta devine dependență.

Indiferent că ești părinte sau adolescent, prezentul curs se adresează oricărei persoane care este conștientă de faptul că acordă mult prea mult timp tehnologiei. 

Care sunt efectele unei astfel de afecțiuni? 

Efectele sunt variate și pot avea repercusiuni nu doar asupra persoanei ci și asupra tuturor mediilor din care ea face parte, precum mediul social, profesional sau familial.

Dependența de tehnologie poate implica diverse riscuri și consecințe negative. Iată câteva dintre acestea:

1- Izolarea socială

2- Probleme de sănătate mentală

3- Tulburări de somn

4- Probleme de sănătate fizică

5- Asimilarea informațiilor inexacte sau nesigure

Dacă te regăsești în scurta descriere de mai sus sau dacă aceasta te trimite cu gândul la cineva drag ție, însă nu știi cum să procedezi pentru a îmbunătăți această situație și a deveni cea mai bună versiune a ta, Dr. psiholog Ion Duvac va susține în acest sens joi, 01.06.2023 în intervalul 18:30-20:30 cursul „Riscurile dependenței de tehnologie la adolescenți”.

Înscrierea la curs este gratuită.

După înscrierea la curs, primiți un mesaj automat pe e-mail cu datele de acces pentru platforma Zoom. În cazul în care nu primiți acel e-mail, vă rugăm să ne trimiteți un e-mail pe adresa office@intellpsy.com

Data

01.iun..2023
Expired!

Ora

Europe/Bucharest
18:30 - 21:30

Zoom Meeting

Organizator

Ion Duvac
QR Code