• Serviciul de Call Center – 031 9224 de Prim ajutor psihologic gratuit în atacuri de panică este oferit de Clinica de Imunopsihologie și Psihosomatică dr. Ion Duvac, care se bazează pe inteligența artificială pentru a furniza asistență imediată și sprijin psihologic persoanelor care se confruntă cu simptomele specifice. Call Centerul funcționează 24/7 și are ca principal obiectiv identificarea și gestionarea crizelor de panică într-un mod eficient și empatic.
  • Prin intermediul acestui serviciu, persoanele care experimentează atacuri de panică pot beneficia de un diagnostic diferențial pentru a determina dacă simptomele resimțite sunt asociate cu un atac de cord, accident vascular cerebral sau cu un atac de panică. În cazul în care se identifică un alt diagnostic medical posibil decât atacul de panică, apelantul este redirecționat către numărul de urgență 112 pentru a primi asistență medicală adecvată.
  • Pentru a ajuta persoanele să-și gestioneze și să-și reducă simptomele în timpul unui atac de panică, Call Centerul oferă diferite tehnici de relaxare. Aceste tehnici pot fi accesate de apelant de câte ori este nevoie, pentru a-i ajuta să-și recupereze starea de calm și să facă față crizei.
  • În finalul parcurgerii tehnicilor de relaxare, apelantul primește un cod de acces pe platforma Telepsychology.ro. Codul de acces gratuit se introduce după alegerea unui psiholog si a calendarului dorit, la pasul nr. 4 – Secțiunea ”Confirmare”! Acesta îi oferă o ședință gratuită cu un psiholog al Clinicii de Imunopsihologie și Psihosomatică dr. Ion Duvac, pentru validarea diagnosticului și stabilirea unei strategii de intervenție psihologică adecvate pentru tratarea anxietății responsabile de apariția atacurilor de panică.
  • Serviciul de Call Center – 031 9224 de Prim ajutor psihologic gratuit în atacuri de panică cu inteligenta artificiala este astfel un sprijin important pentru persoanele care se confruntă cu această problemă, oferind suport non-stop și acces la resursele psihologice necesare pentru a gestiona și depăși aceste momente dificile.

Atacuri de panica

Serviciu exclusiv