atac de panica

,,Mame fericite, copii fericiți!’’ CallCenter Support este apelul tău pentru un serviciu 24/7/365 de sprijin gratuit și confidențial ce te aduce cu un pas mai aproape de cea mai bună versiune a ta iar psihologii noștri răspund unei palete largi de solicitări. viață și afectâdu-ți nivelul de funcționalitate, fie că îți cunoști potențialul și vrei să ți-l depășești prin optimizarea abilităților și diminuarea dezavantajelor, alături de noi vei beneficia de tot suportul psihologic specializat de care ai nevoie.

Codul de acces

Trebuie să ai codul de acces pentru a accesa această pagină. Atenție, codul poate fi folosit o singură dată.
Viața fiecăruia dintre noi este un carusel de emoții, iar uneori, aceste emoții ne copleșesc fără permisiune sau preaviz.
Atunci când emoțiile ating nivelul de a prelua neprogramat controlul asupra vieții noastre, simțim că avem nevoie de o persoană reală, care să ne acorde timpul și atenția necesară, care să ne facă să ne simțim confortabil, care să fie atentă la toate trăirile noastre fără să exprime judecăți de valoare și care să ne arate că nu suntem singuri cunoști potențialul și vrei să ți-l depășești prin optimizarea abilităților și diminuarea dezavantajelor,  alături de noi vei beneficia de tot suportul psihologic specializat de care ai nevoie.
Știm că emoțiile tale au propriul lor orar, din aceste considerente, clinica noastră vine în sprijinul tău cu un prim ajutor psihologic.

Știm cât de important este să fim aici pentru tine!  să te  ascultăm!  să te ajutăm! 

CUM FUNCȚIONEAZĂ LINIA TELEFONICĂ DE SUPORT PSIHOLOGIC?

Linia noastră telefonică pentru suport psihologic este deschisă pentru ORICINE are nevoie de ajutor specializat. Apelul solicitat are caracter confidențial, un tarif normal și numărul unic de apelare 0319224 .
Dacă ai nevoie de sprijin, acționează acum!
În funcție de nevoile tale, apasă:

Tasta 1

Atacuri de panică & Anxietate!

Tasta 2

Depresie prenatală & Depresie postpartum!

Tasta 3

Relații dificile cu proprii copii!

Tasta 4

Relații dificile cu partenerul!

Pentru a face cunoștință cu specialiștii noștri instruiți în linia de asistență ,,Mame fericite, copii fericiți!’’, accesează link-ul https://telepsychology.ro/echipa/.
Misiunea noastră este de a fi aici pentru tine și de a fi sprijinul de care ai nevoie!
Așa că, dacă la sfârșitul discuției cu unul dintre psihologii noștri dorești să ne transmiți un mesaj, nu ezita să ne trimiți un e-mail sau să ne scrii pe site.

ÎMPREUNĂ RESTABILIM ECHILIBRUL !

In curs de operationalizare