Asociația de Imunopsihologie și Psihosomatică a fost înființată pentru a veni în întâmpinarea nevoilor oricărei persoane care dorește să apeleze la suport psihologic sau pur și simplu vrea să devină cea mai bună versiune a sa.

Fie că vrei să treci peste o situație dificilă care și-a lăsat amprenta asupra ta dezechilibrându-ți stilul de viață și afectâdu-ți nivelul de funcționalitate, fie că îți cunoști potențialul și vrei să ți-l depășești prin optimizarea abilităților și diminuarea dezavantajelor,  alături de noi vei beneficia de tot suportul psihologic specializat de care ai nevoie.

Cine suntem?

Suntem o echipă puternică de psihologi care facilitează accesul la serviciile psihologice mergând în tandem cu evoluția tehnologică.
Tocmai din aceste considerente ne putem cunoaște fără să fie necesar efortul deplasării în vederea unei întâlniri fizice.

Ce ne-am propus să facem?

Prin intermediul mai multor proiecte aflate în desfășurare am decis să normalizăm sintagma de „intervenție psihologică” subliniind astfel că sănătatea psihică este la fel de importantă ca și sănătatea fizică.
Exact aceeași atenție o acordăm acestei cauze și când facem referire la prevenția posibilelor probleme.

De ce am ales să dăm naștere acestei organizații de anvergură?

Agitația, stresul cotidian, mediul din ce în ce mai competitiv și individualismul reprezintă doar o parte din triggerii frecvenți pentru afectarea integrității psihice a fiecăruia dintre noi.
Prin intermediul Asociației de Imunopsihologie și Psihosomatică alegem să fim cu un pas mai aproape de aceia dintre voi care înțelegeți că normalitatea înseamnă o viață sănătoasă!

Îți suntem la o programare distanță.

Dacă doriți să ne susțineți, puteți redirecționa

ASOCIAȚIA DE IMUNOPSIHOLOGIE ȘI PSIHOSOMATICĂ
CUI:6470516.

Cont LEI RO83BTRLRONCRT0647051601

Banca Transilvania, sucursala Marriott, Bucuresti

Proiectele noastre

,,Mame fericite, copii fericiți!’’ Call Center Support

,,Mame fericite, copii fericiți!’’ CallCenter Support este apelul tău pentru un serviciu 24/7/365 de sprijin gratuit și confidențial ce te aduce cu un pas mai aproape de cea mai bună versiune a ta iar psihologii noștri răspund unei palete largi de solicitări.
Proiect AIP

În curs de dezvoltare!