Burnout profesional – prevenție și intervenție psihologică by Ion Duvac

Burnout-ul nu apare din senin! De cele mai multe ori, acesta este efectul stresului cronic existent în viața profesională și/sau personală.

Burnout-ul a devenit una dintre cele mai provocatoare afecțiuni psihice ale ultimelor decenii, afectându-i fără discriminare atât pe antreprenori, manageri, specialiști din profesiile liberale, medici, psihologi, avocați, dar și pe foarte mulți angajați din organizațiile corporatiste.

Acest fenomen social, din ce în ce mai des întâlnit, se distinge prin cel puțin 3 simptome comune:
• sentimente de lipsă de energie sau epuizare;
• sentimente de negativism sau cinism legate de locul de muncă;
• eficacitate profesională redusă.

Atunci când discutăm despre prevenția sau recuperarea post-burnout nu există „rețeta ideală”, însă există diverse metode psihologice pentru redobândirea controlului asupra propriei sănătăți fizice și emoționale.

Dacă te regăsești în scurta descriere de mai sus dar nu știi cum determini cauza, factorii de risc și nici care sunt soluțiile pentru a te vindeca, Dr. psiholog Ion Duvac va susține în acest sens joi, 23.02.2023 în intervalul 18:30-20:30 cursul „Burnout profesional – prevenție și intervenție psihologică”.

Înscrierea la curs este gratuită.

După înscrierea la curs, primiti un mesaj automat pe e-mail cu datele de acces pentru platforma Zoom. În cazul în care nuprimiți acel e-mail, vă rugăm să ne trimiteți un e-mail pe adresa office@intellpsy.com

Data

23.feb..2023
Expired!

Ora

Europe/Bucharest
18:30 - 20:30

Zoom Webinar

Organizator

Ion Duvac
QR Code

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *