Adaugă aici textul pentru subtitlu

Ce este telepsihologia?

Optimizăm calitatea timpului tău

Clinica de Imunopsihologie și Psihosomatică Duvac & Duvac a dezvoltat sistemul inovativ de servicii psihologice online TELEPSYCHOLOGY.RO

Platforma Telepsychology a fost gândită pe 4 paliere:

 

Clinica de Psihologie Online

în care psihologii business partneri oferă servicii psihologice profesionale.

Video Call Center Panic Attack (24/7)

reprezintă un sistem organizat non-stop.

Prim ajutor psihologic gratuit

susținut de psihologi rezidenți pentru șomeri, pensionari și persoane afectate de COVID-19.

Workshopuri și conferințe online

pentru specialiști și pentru formarea culturii de psihologie.

Serviciile oferite

 Evaluare pentru o simptomatologie diversificată

Clinica Telepsychology.ro oferă servicii psihologice pentru o simptomatologie diversificată. Dacă nu știi ce serviciu ar trebui să alegi, optează pentru evaluarea psihologică, urmând a fi orientat adecvat de către specialiștii noștri​

Un proces simplu

Cum functioneazã?

Pasul 1:

Alege tipul de intervenție de care ai nevoie

 Ai la dispoziție o listă de 6 mari categorii care înglobează principalele probleme pe care le poți întâlni: Intervenție psihologică în patologii clinice, Consiliere psihologică familială şi de cuplu, Dezvoltare și optimizare personală / coaching, Intervenție psihologică în caz de criză,  Intervenții psihologice în boli autoimune și tulburări psihosomatice și Psihosexologie.

Pasul 2: Alege serviciul

Dacă nu știi ce ar trebui să alegi, optează pentru evaluarea psihologică.

Pasul 3: Alege psihologul
Pasul 4: Alege data și ora pentru prima ședință
Pasul 5: Completează cu informațiile de contact și datele cardului

Întrebări frecvente

Persoanele afectate de Covid-19, șomerii și pensionarii pot beneficia de serviciile psihologice gratuite accesând pagina  Prim Ajutor Psihologic Gratuit ≫ Solicită o programare ≫ Alege psihologul ≫ Stabilește data și ora ≫ Adaugă informațiile de contact.

Companiile care doresc să ofere ședințe de dezvoltare personală sau intervenție psihologică pot achiziționa abonamente corporate sub forma unor vouchere cadou pentru angajați.
 
Dacă doriți un astfel de serviciu pentru echipa dumneavoastră, solicitați oferta pe adresa de mail office@intellpsy.com.

Dacă esti psiholog clinician, psihoterapeut sau consilier psihologic și vrei să te alături echipei noastre, trimite CV-ul tău pe mailul office@intellpsy.com sau la office@telepsychology.ro iar noi te vom contacta.

După ce ați făcut o programare pentru serviciul și psihologul dorit, veți primi un mail de confirmare cu detaliile întâlnirii și link-ul de zoom. Accesați acest link în ziua și la ora stabilită pentru întâlnirea online.

După realizarea programării vei primi un mail cu confirmarea acesteia. Acest mail conține un link pentru reprogramarea rezervării cu maxim 12 ore înainte de întâlnirea online.

 

Dacă esti psiholog clinician, psihoterapeut sau consilier psihologic în supervizare și vrei să oferi prim ajutor psihologic pro bono, trimite CV-ul tău pe mailul office@intellpsy.com sau pe office@telepsychology.ro iar noi te vom contacta.

Pentru psihologii colaboratori

Workshop-uri

Workshopuri și conferințe online pentru specialiști și pentru formarea culturii de psihologie

Despre noi 

Echipa

Echipa noastră este formată din 20 de psihologi parteneri specializați în psihologie clinică, psihoterapie sau consiliere psihologică pentru a vă oferi servicii personalizate în funcție de nevoile dumneavoastră.

De asemenea, alături de noi avem peste 20 de psihologi în supervizare care oferă prim ajutor psihologic pro bono. În cadrul proiectului VideoCall Center Panic Attack, echipa noastră vă stă la dispoziție într-un program non-stop pentru a vă oferi suport emotional indiferent de moment.

Solicită astăzi o programare !

Ce spun pacientii nostri

Testimoniale clienti

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.
John Doe
Client