„Burnout Immunopsychology Recovery Programme”

by Ion Duvac

Burnout-ul este o afecțiune frecvent întâlnită, al cărei debut se manifestă prin oboseală, agitație și epuizare emoțională. Această afecțiune apare în special la cei care lucrează în domenii ce implică o relație intensă cu oamenii, dar nu numai.
Burnout-ul poate fi cauzat de mai mulți factori, cum ar fi stresul cronic, prea multă muncă sau prea puțin timp pentru a face față sarcinilor de serviciu. În plus, această afecțiune poate fi exacerbată de lipsa de sprijin din partea colegilor sau a șefilor, lipsa de respect sau de recunoaștere a muncii depuse și, în general, un mediu de lucru care nu este adaptat nevoilor individuale ale persoanei.
Simptomele burnout-ului includ oboseală constantă, frustrare, cinism, lipsa de entuziasm pentru munca de zi cu zi, depresie și anxietate. Aceste simptome pot afecta grav sănătatea mentală a persoanei și pot duce la pierderea capacității de a se concentra și de a presta la nivelul așteptat.
Atunci când mediul nu este adaptat nevoilor personale, cea mai bună soluție este ca tu să te adaptezi fiecărei condiții care consideri că-ți solicită mai multe resurse decât este necesar în mod normal.

Cum?

Prin intermediul „Burnout Immunopsychology Recovery Programme” care este un proiect unicat de intervenție psihologică structurat dupa o metodologie creata de Dr. psiholog Ion Duvac.

Care este OBIECTIVUL?

Reconstrucția Imunității psihice la nivelul potențialului personal prin resinergizarea multisistem a Psihicului ca integrator al ființei umane!

Care este STRUCTURA?

  • 20 workshopuri cu durata de 3 ore fiecare;
  • 10 sesiuni de grup cu durata de 3 ore fiecare. Grupurile vor fi formate din maxim 15 persoane și vor fi coordonate de dr. psiholog Ion Duvac;
  • 10 ore de intervenție psihologică personalizată, ”one to one” cu un psiholog la alegere dintre partenerii platformei noastre Telepsychology.ro.

 

În concluzie, dacă vreți să vă eliberați de acestă afecțiune serioasă care are un impact negativ asupra sănătății mentale și fizice, este important să luați măsuri preventive și să vă acordați tratamentul potrivit pentru a redobândi o stare de bunăstare mentală și emoțională.

Dacă și dumneavoastră vedeți în „Burnout Immunopsychology Recovery Programme” varianta optimă pentru propriul echilibru psihici, emoțional și fizic, Dr. Psiholog Ion Duvac vă va fi alături pe întreg parcursul întregii călătorii!

Vă suntem doar la un click distanță,

Echipa TelePsychology

Burnout Personal

Burnout Profesional