Valentina Balosan

Psiholog Business Partner

Psiholog cu drept de liberă practică în Psihologie clinica. Detin experiență în cabinet, în evaluarea, consilierea și asistarea psihologică a tinerilor și adulților. Totodata, sunt psihoterapeut în formare în Psihoterapia Integrativă a Traumei, in cadrul Institutului pentru Studiul și Tratamentul Traumei.

Din dorința de a ghida cât mai bine oamenii în procesul lor terapeutic, este nevoie de un proces continuu de învățare. În acest sens, am urmat cursuri complementare de profil, workshop-uri, conferințe, pe teme diferite, cum ar fi: intervenție în situații de criză, revoluționarea tratamentului traumei psihice, teste proiective în psihodiagnoză și intervenție, traumele de relație, somn și vise, terapie de cuplu, nevoia de relatii etc.

Arii de expertiza:

Servicii oferite: intervenție psihologică clinică, consiliere psihologică și asistare în cazul adolescenților și adulților: psihoeducație, dezvoltare personală, anxietate, atacuri de panică; dispoziție depresivă, scăderea/lipsa motivației, stima de sine scăzută, experiențe traumatice; gestionarea conflictului; gestionarea stresului; tulburări de comportament alimentar; trauma de pierdere a unei persoane dragi/ divorț, separare, doliu; boli autoimmune, tulburări ale somnului, intervenții în situații de criză.

Servicii oferite

[booknetic staff=28 category=1]