Travaliul adolescenței by Ion Duvac

,,Nu! Nu vreau! Lasă-mă în pace! Da’ ce știi tu? Dar cine ești tu să-mi spui? Nu înțelegi, nimeni nu mă înțelege!’’ vs ,,Eu te îngrijesc, eu îți dau de mâncare, eu îți dau acoperiș deasupra capului, eu te îmbrac, eu îți dau bani, eu am fost aici când ți-a fost rău și nu mă lăsai să dorm! Nu înțeleg de ce nu ne înțelegem!’’.

Vă sunt cunoscute aceste expresii? Cu siguranță, pentru că aceasta este Adolescența!

Adolescența este un proces pe care fiecare dintre noi l-a parcurs, însă nu toți în aceeași manieră deoarece ea este marcată de un caruselul emoțional și lipsit de constanță.

Tocmai din aceste considerente, TelePsychologi vine în întâmpinarea nevoilor conceptuale ale deslușirii misterelor adoleșcenței.

Pe cine am decis să invităm la prezenta discuție?

Orice persoană căreia această temă îi stârnește curiozitatea.

De asemenea și pe  voi, cei care astăzi realizați că drumul vostru în viață începe să prindă contur și doriți să aflați cum puteți face față provocărilor unei astfel de perioadă complexă sau pur și simplu cauți să-ți ghidezi copilul în această etapă într-o formă cât mai apropiată de acesta.

Deși există multe dezbateri în spațiul public despre acțiunile și comportamentele adolescenților, nu de puține ori ele nu sunt susținute de specialiși în domeniul psihologiei ceea ce crește riscul de a orienta conținutul către o abordare superficială prin prisma stereotipurilor. În cadrul workshop-ului ,,Travaliul Adolescenței’’, Dr. Psiholog Ion Duvac va răspunde acestor întrebări și temeri.

 

Ce este Adolescența? Cine este un Adolescent?

Care sunt stadiile Adolescenței?

Care sunt schimbările fizice ale Adolescenței?

Care sunt schimbările sociale și psihologice ale Adolescenței?

Care sunt provocările părintelui în relația cu Adolescentul?

Care sunt provocările Adolescentului în relația cu părintele?

Cum influențează lumea în care trăim Travaliul Adolescenței?

 

Pentru aceia dintre voi care doriți să construiți relații puternice cu Adolescenții de azi – Adulții de mâine, pentru aceia dintre voi care simțiți să înțelegeți de ce ,,Adolescența nu este doar o perioadă a importantă a vieții, ci și singura perioadă când putem vorbi despre viață în sensul complet al cuvântului’’, Marți, 21 iunie, la ora 18:30, vă așteptăm la workshop-ul online ,,Travaliul Adolescenței’’.

 

Password: 897742

Data

21.iun..2022
Expired!

Ora

Europe/Bucharest
18:30 - 21:30

Zoom Meeting

Organizator

Ion Duvac
QR Code

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.