Conferința ”Burnout – Abordare Imunopsihologică”

Conferința „BURNOUT – Abordare Imunopsihologică”: conectând mintea și corpul în fața epuizării psihice

Bun venit la conferința noastră inovatoare cu tema „BURNOUT – Abordare Imunopsihologică”, unde vom explora împreună complexitatea burnout-ului dintr-o perspectivă imunopsihologică. Astăzi, în lumea modernă, stresul cronic și mediile profesionale toxice pot provoca epuizare emoțională și depersonalizare, afectând stima de sine și sănătatea mentală și, în același timp, puternic influențând sistemul imunitar al individului.

SPEAKERS:

ION DUVAC

Prof. Asoc. Dr. Psiholog

ANDRA PINTICAN

Fondator Scoala de HR

CEZAR AMITITELOAIE

Dr. Specialist Cardiolog

Explorând conexiunile imunopsihologice

Conferința noastră se axează pe conexiunile subtile dintre sănătatea mintală și sistemul imunitar. În contextul burnout-ului, stresul persistent poate declanșa eliberarea excesivă de hormoni de stres, suprimând răspunsul imun și făcând individul vulnerabil în fața bolilor. Această abordare imunopsihologică examinează modul în care stresul cronic poate crea un ciclu vicios de stres și apărare, afectând astfel negativ sistemul imunitar.

EPUIZAREA

Persoanele afectate de burnout, adesea prizoniere în relații toxice, consumă în mod constant resursele interioare, afectându-și calitatea vieții și relațiile profesionale și personale. Epuizarea personală se instalează atunci când simți că ai ajuns la capătul puterilor, când energia ta este complet epuizată, iar abilitățile tale sociale și profesionale sunt afectate în mod semnificativ.

Cum pot face față?

La această conferință, veți avea ocazia să aflați strategii și tehnici inovatoare pentru a vă recâștiga echilibrul și pentru a vă proteja sănătatea mintală și imunitatea în fața stresului cronic. Cu o gamă impresionantă de speakers de prestigiu, precum Ion Duvac, Andra Pintican, Cezar Amititeloaie, Alexandra Marinescu și Anca Stoica, veți avea oportunitatea să învățați din experiența și cunoștințele acestora.

Cum pot participa?

După achiziționarea biletului, veți primi un mesaj automat pe e-mail cu detaliile de acces (atât pentru achiziționarea biletului pentru participarea online, cât și pentru participarea fizică).

În cazul în care nu primiți acest e-mail, vă rugăm să ne contactați la adresa noastră de e-mail office@intellpsy.com sau la numărul de telefon 0756 116 636.

Tarif: 500 lei !! Până pe data de 10 noiembrie aveți posibilitatea de a achiziționa EARLY BIRD TICKETS, la prețul de 400 de lei. Numărul de locuri la accesul în sală este limitat, înscrierea se face în ordinea achiziționării biletului.
Variante de bilete:
  • Bilet acces sală – după achiziționarea biletului, veți primi automat pe e-mail un bilet de acces pe care îl veți prezenta la intrarea în sală, biletul conține un cod de acces care va fi prezentat la intrarea în sala de conferință.

  • Biletul online – după achiziționarea biletului, veți primi automat un e-mail cu link-ul de conectare pe platforma ZOOM.
Alăturați-vă nouă pentru a explora profunzimile burnout-ului și pentru a învăța cum să vă protejați sănătatea mintală și imunitatea în lumea agitată și solicitantă de astăzi.
Vă așteptăm cu brațele deschise la această călătorie fascinantă către o viață mai sănătoasă și echilibrată!
Locație: Grand Hotel Bucharest, Bulevardul Nicolae Bălcescu 4

BURNOUT – Abordare Imunopsihologică

Bilet Fizic
400 RON
  •  

BURNOUT – Abordare Imunopsihologică

Participare Online Zoom
400 RON
  •  

Studenți

BURNOUT – Abordare Imunopsihologică

Bilet Fizic Studenți
100 RON
  •  

BURNOUT – Abordare Imunopsihologică

Participare Online Zoom Studenți
100 RON
  •  

Data

21.nov..2023
Expired!

Ora

Europe/Bucharest
14:00 - 18:30

Cost

400.00 RON

Locație

Grand Hotel Bucharest

Organizator

Dr. psiholog Ion Duvac
QR Code