Abuzul sexual și consecințele sale by Ion Duvac

Victimele agresiunilor sexuale suferă o traumă semnificativă, în special copiii.

Orice interacțiune dintre două persoane, lipsită de consimțământ bilateral îmbracă forma abuzului indiferent de direcția în care acesta se manifestă.

Absența liberului arbitru și constrângerile de orice natură lasă amprente adânci asupra persoanei abuzate, chiar mai mult, nu puține sunt situațiile în care victima devine agresor.

Victimele unor acte sexuale forțate sunt persoane vulnerabilie prin prisma consecințelor  imposibilității de a lua atitudine în conformitate cu propriile dorințe.

Chiar dacă odată cu trecerea timpului există posibilitatea ca evenimentul traumatic să se estompeze, fără apelarea la un suport de specialitate, consecințele acestuia rămân și își fac simțită prezența în toate domeniile din viața de zi cu zi a victimei.

Fie că ești o victimă a abuzului sexual, fie că ești prieten sau chiar părinte al unei persoane care a trecut printr-o astfel de trauma semnificativă și dorești să îi fii alături, Dr. psiholog Ion Duvac va suține conferința gratuită “Abuzul sexual și consecințele sale” joi, 30 iunie ora 18:30.

The Tichet ticket sales has ended!

Data

30.iun..2022
Expired!

Ora

Europe/Bucharest
18:30 - 21:30

Organizator

Ion Duvac
QR Code

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.